BRODSKI MANAGEMENT I USLUGE ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJA BRODA

TEHNOLOGIJA 21. STOLJECA
bez silikona, flor polimer smola
TOTALNA ZAŠTITA POVRŠINE

BOJA, GELCOAT, CHROM
INOX, ALUMINIJ, STAKLO
VINIL. TEAK, NEOPREN
MATA MARINE SERVICE imenovan je ovlašteni aplikator i distributer od A-Glaze proizvoda za Hrvatsku.

Zašto A-Glaze?

Glaze-Plus aktivni je sustav najnaprednijih polimera za brtvljenje na tržištu danas. To je jedinstvena formula od pet polimera, uključujući UV stabilizatore i zaštite od zagađivača iz zraka. Ovaj sustav se stalno ažurira kako bi pružio najbolju moguću uslugu u svakom sektoru našeg specijaliziranog tržišta. Posebne formule dostupne su za GRP ili obrte za bojanje i lakiranje.

Od uvođenja A- Glaze-Marine proizvoda, A-Glaze površinska brtvila i pripadajući proizvodi osvojili su ogroman uspjeh i priskrbili ogromne poštovanje u pomorskoj jedriličarskoj industriji. Privatni vlasnici, velike charter tvrtke, proizvođači, tvrtke i valeting gelcoat proizvođači, svi koriste proizvode na brodu da bi dobili nepobjediv sjaj i dugotrajnu zaštitu obojene površine ili gelcoat premaza. Proizvodi se koriste u svijetu od strane renomiranih tvrtki kao što su Sunseeker i Fairline boats. Nedavno uvođenje novih i poboljšanih A-Glaze Plus Active površinskih brtvila dodatno će osigurati sustavu vodeći položaj na tržištu. U isto vrijeme naši kupci imaju bolji proizvod koji im jamči godinu nesmetanog jedrenja s manje čišćenja i zaštitu od svih onečišćujućih tvari iz zraka; kisele kiše, prašine, ptičjeg izmeta i drugih oštećenja uzrokovanim ultraljubičastim zrakama sunca na gelcoat površinu i podvodnu lakiranu površinu.

Kako djeluje A-Glaze?

Mnogi vlasnici plovila pate zbog oštećenja koji nastaju uslijed trljanja bokobrana i kao posljedica kontinuiranog poliranja. Evo fotografija prije i poslije tretmana s A-Glaze proizvodom.


Na ovoj slici možete vidjeti oštećenja koja je brod pretrpio od bokobrana kao i od poliranja. Nakon tretmana s A-Glaze proizvodom trake su uklonjene a ostao je sjaj koji će se održati najmanje 12 mjeseci uz manje održavanje od uobičajenog. Treba samo oprati s crijevom nakon svakog putovanja i, ako je moguće, oprati s našim šamponom.

A-Glaze Marine brtvilo uspješan je u smanjenju troškova rada i kontinuiranog poliranja i problema vezanim s "crnim prugama". Iako proizvod ne može osigurati da se crne pruge ne pojavljuju može osigurati da neće ostati mrlje na površini plovila te se iste lako mogu ukloniti.

Ovo je definitivno proizvod kojeg su čekali svi ljubitelji mora i morskih sportova kako bi mogli više uživati u slobodnom vremenu, krstariti i jedriti a ne čistiti i polirati.

Prije nanošenja A-Glaze proizvoda plovilo najprije treba oprati s našim N Shine šamponom. Wash N Shine je jedinstveni proizvod koji je specijalno formuliran kako bi odbijao nečistoću i ostavio izgled polirane površine. To je pranje i poliranje u jednom.

Čim je plovilo oprano mora se nanijeti A-Glaze podloga za površinu. To je obavezna politura koja nije na bazi silicija kao i sredstvo za čišćenje. Idealno je kao podloga za konačno voskanje lakirane površine. Nanosi se rukom ili puferom.

Svejedno koliko često čistite svoje plovilo crne pruge će se uvijek pojavljivati. S A-Glaze proizvodom one se jednostavno odstranjuju te ponovno voskanje nije potrebno pošto je zaštita A-Glaze proizvoda ostala na površini.

A-Glaze brtvilo za površinu veoma je štedljivo jer dugo traje. A-Glaze brtvilo za površinu prodire u površinu GRP-a ili boje do dubine od 5/7 mikrona te pruža zaštitu površine. Time se spriječava prodiranje gotovo svakog oblika onečišćenja kroz zaštićenu površinu što bazi materijala daje ukupnu zaštitu od kiselih kiša, snijega, soli, industrijske prašine, spriječava oksidaciju i blijeđenje boje, osobito od sunčevih ultraljubičastih zraka. Potrebno je nanijeti dva sloja A-Glaze proizvoda. A -Glaze nije politura ili vosak već proizvod koji se veže za površinu i ostavlja briljantan, visoki sjaj koji stvara zaštitni sloj od nečistoće i zagađivača koji ostaju na površini. Brzo pranje drži tretiranu površinu sjajnom . A-Glaze je pogodan za plovila svih veličina i boja.

Prednosti Marine A-Glaze Plus Active

1. Cjelovitu zaštitu od surove sredine
2. Zaštita od soli, snijega, ptičjeg izmeta, industrijske prašine, UV zraka
3. Sveukupna zaštita koja spriječava impregnaciju zagađivača
4. Kontinuirano novi izgled površine
5. Uklanja crne pruge s lakoćom
6. Nema kontinuiranog poliranja
7. Jednostavno čišćenje i održavanje
8. Jednostavan i lagan za uporabu
9. A7 refleksija
10. Pomaže uklanjanje prašine koja je u dodiru s vodom

Prednosti uporabe A-Glaze proizvoda

1. Zaštitita današnjih modernih premaza i završnog GRP-a
2. Produžuje životni vijek lakiranih površina za više od 50% kao i GRP-a.
3. Nema potrebe za voskanjem ili bilo kojim oblikom poliranja nakon primjene A-Glaze proizvoda.
4. A-Glaze je čisti polimer, proizvod nano-tehnologije 21. stoljeća koji ne sadrži elemente politure unutar svoje formulacije kao ni silikone ili voskove.
5. A-Glaze nije tekući proizvod jer se 3D matrica ne topi na toplini što je uobičajeno kod voskova za poliraje.
6. 100% lako održavanje - samo šampon i ispiranje da bi plovilo zadržalo površinki sjaj iz izložbenog prostora kao i površinsku zaštitu.
7. A-Glaze ne sadrži emulgatore te je u stanju uspješno se vezati za površinu, za razliku od bilo koje vrste voska i lako se suši na površini.
8. A- Glaze ne stari i ne mijenja boju te godinama čuva originalnu boju kao i stakloplastiku i to sa samo jednim nanošenjem godišnje
9. Zaštita od ultraljubičastih zraka.
10. Zaštita od blijeđenja boje.
11. Štiti i smanjuje pruge i mrlje od ispušnih plinova.
12. Zaštita od kiselih kiša.
13. Štiti od prašine i ionizacije.
14. Štiti od snijega, leda i soli.
15. Štiti od ptičjeg izmeta.
16. Jednostavno čišćenje bez poliranja

Što može svaki od A-Glaze Plus Active pet polimera?

Svih pet polimera koji su se koristili da bi A-Glaze Plus Active formulacija nastala pažljivo su odabrani i uravnoteženi kako bi se osigurala maksimalna zaštita boje / GRP-a. Svaki polimer ostvaruje određeni cilj:
1. Polimer 1 daje sjaj i smanjuje površinsku energiju do efekta kapljica te samostalno stvara mrežu koja tvori trodimenzionalnu matricu.
2. Polimer 2 dodatno smanjuje površinsku napetost te tako stvara repelenciju na ulje.
3. Polimer 3 spriječava površinske ogrebotine ili stvaranje crnih pruga.
4. Polimer 4 je posebno bio ulje koje potiče samoliječenje te pomaže u zaštiti površine.
5. Polymer 5, još jedan jedinstveni polimer koji apsorbira UV zrake, toplinu i svjetlost veće valne dužine te je re-emitira.

Ovih pet polimera su polimeri s dodatnim polimerskim stabilizatorom i formulira ih se u otapalu niske viskoznosti kako bi savršeno prijanjali uz površinu. Važno je napomenuti da su polimeri 4 i 5 zaštićeni zakonom. Oni su proizvedeni u Europi i ne pojavljuju se u javnom registru te još uvijek nisu na raspolaganju u Sjedinjenim Američkim Državama.

MATA MARINE SERVICE A-GLAZE: zaštita, poliranje i brtvljenje bilo koje površine za yachte i automobile.